Toamna, sărbătorită cu vinuri și un meniu special, pe dealurile Silagiului, în...

Toamna, sărbătorită cu vinuri și un meniu special, pe dealurile Silagiului, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-759492552">

Unul dintre cele mai frumoase momente prin care este sărbătorită toamna va avea loc în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, lângă Buziaș, la crama Agape artă&natură, pe dealurile Silagiului. Participanții se vor putea bucura de mâncare gustoasă, recolta generoasă a renumitelor vii ale locului, muzică bună și câteva ceasuri petrecute în natură.

Un meniu special va fi pregătit de Ciprian Spancioc, Jurja Răzvan, Vidican Raul și Marton Adalbert – trei bucătari și un producător de vin, cu bucate gătite la foc, ca o alternativă a produselor industrializate care se folosesc atât în bucătării cât și în crame, iar pe parcursul întregii zile, începând cu ora 12:00, petrecerea va fi completată de muzică live, de CabS Cabernet Sauvignon și Syrah, de RisPetNat și Kula sau Nichi rose.

Cu acest prilej poate fi vizitat și micul dar pitorescul oraș balnear Buziaș, cunoscut pentru apele sale minerale cu proprietăți curative, dar care se distinge și prin parcul dfin centrul stațiunii care se întinde pe 27 de hectare, cu numeroase specii rare de arbori și celebra colonadă, și prin aspectul edilitar deosebit al multor clădiri de epocă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.