SCANDALOS Fostul poliţist de frontieră „Borsetă”, pus de Alin Nica şef la...

SCANDALOS Fostul poliţist de frontieră „Borsetă”, pus de Alin Nica şef la promovarea turismului din Timiş

2
DISTRIBUIȚI

Iosif Nicoară, fostul șef din Poliția de Frontieră, al cărui nume apare în dosarul șpăgilor din vămi, poreclit şi „Borsetă”, nu mai e şeful de cabinet al preşedintelui CJT, Alin Nica. În schimb, controversatul politician a fost mutat pe funcţia de director executiv la APDT (Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș).

„În urma demisiei doamnei Delia Barbu, i-am propus domnului Iosif Nicoară să preia conducerea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș.


Pentru a ocupa această poziție, domnul Iosif Nicoară a renunțat la funcția de director de cabinet al președintelui Consiliului Județean Timiș și se va ocupa în întregime de activitatea APDT”, a declarat președintele asociației, Alexandru Proteasa. Printre obiectivele lui Ionel „Borsetă” Nicoară s-ar număra: crearea unor parteneriate cu asociații din țară și străinătate, organizarea de noi acțiuni de promovare a turismului județean și, nu în ultimul rând, inițierea și desfășurarea unor programe atractive și utile în domeniul turismului.
Noul director al APDT își va începe activitatea luni, 24 octombrie a.c. conform comunicatului emis de CJT. PRESSALERT a scris de-a lungul anilor despre mai multe situaţii în care a fost implicat Nicoară, inclusiv „Dosarul şpăgilor”. Recent, acesta a aranjat împreună cu un interlop o întâlnire cu un posibil investitor la Dubai pentru Alin Nica.

2 COMENTARII

  1. Scandalos : omul lui Tender, Almajan , a ajuns arhitectul sef al Timisoarei ? Pe acest subiect nu faceti nici un articol ? Ii protejati pe USR-isti ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.