Schimbări în conducerea Politehnicii Timișoara. Un jucător alb-violet din anii ’90, președinte...

Schimbări în conducerea Politehnicii Timișoara. Un jucător alb-violet din anii ’90, președinte executiv

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timișoara și-a prezentat astăzi noua echipă de conducere, după ce cu puțin timp în urmă și-a schimbat și antrenorul principal.

Astfel, în funcția de președinte executiv a fost numit Ovidiu Cuc, fost fotbalist al Politehnicii la începutul anilor ’90, iar Doru Plăvițu a preluat funcția de director general.


Fostul președinte Viorel Șerban va ocupa de-acum înainte postul de administrator al societății pe acțiuni.

„Sunt un fiu al Timișoarei, un produs al Politehnicii. A venit momentul să dau înapoi clubului experiența acumulată și cunoștințele dobândite. Le mulțumesc celor din Consiliul de Administrație pentru șansa oferită, vreau să duc Politehnica acolo unde merită. Vrem să continuăm cu persoane din Timișoara, oneste și corecte. Voi fi în fiecare zi alături de antrenor, mă voi implica total. Vrem să aducem tineri care în ultima perioadă nu au mai fost atrași atât de mult de Politehnica Timișoara, care este cel mai important brand al Banatului. Orice jucător al Politehnicii se gândește să ajungă în viitor în staff-ul de conducere al clubului, la fel s-a întâmplat și cu mine. Obiectivul prioritar este salvarea echipei, menținerea în liga a doua”, a spus astăzi Ovidiu Cuc, în timpul conferinței de prezentare la au mai fost prezenți Dușan Filipaș, membru în Consiliul de Administrație, și antrenorul Octavian Benga.

Politehnica Timișoara joacă în următoarea etapă din Liga 2 în deplasare, la Mioveni, cu Steaua București, sâmbătă, de la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.