SCM Politehnica a obţinut la Oradea prima victorie în deplasare din actualul...

SCM Politehnica a obţinut la Oradea prima victorie în deplasare din actualul sezon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: handbal.scmtimisoara.ro

SCM Politehnica nu s-a impus atât de uşor nici în fieful uneia dintre codaşele primei ligi. Handbaliştii alb-violeţi au câştigat cu nou promovata CSM Oradea, scor 33-30 (14-10).


Aceasta fiind totodată abia prima victorie „afară” a elevilor lui Atilla Horvath.

Jocul din etapa a VIII-a a început mai bine pentru gazde, dar Poli a întors rezultatul rapid (scor 2-4). Apoi gazdele au marcat nu mai puţin de şase goluri consecutive! Diferenţa de patru goluri s-a menţinut la pauză, dar şi în partea secundă (20-16, min. 41). Trei goluri înscrise de Păius, Trif și Marjanovic au echilibrat disputa (20-19). Apoi Trif a marcat golul de 22-22 în minutul 47 iar Marjanovic şi Sadoveac şi-au adus echipa pe plus. Poli a fost cea care a condus chiar cu şase goluri diferenţă pe final (32-26).

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 10 goluri, Trif 9, Marjanovic 5, Păiuș 3, Cîtu, Fenici – câte două, Cristescu – unul. Portari: Lazăr 5 intervenți salvatoare din 22 de aruncări, Pal 2/15.

Pentru SCM Poli, care pierduse vineri acasă cu Steaua, urmează un nou joc la o distanţă relativ scurtă de timp, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 18, timişorenii primesc replica lui Minaur Baia Mare în sala „Constantin Jude”. Bănăţenii sunt acum pe 11 cu 9 puncte în Liga Zimbrilor 2022-23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.