SCM Politehnica reia campionatul cu restanţa contra Stelei. Horvath: „Sper să repetăm...

SCM Politehnica reia campionatul cu restanţa contra Stelei. Horvath: „Sper să repetăm victoria din sezonul trecut”

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica reia campionatul prin disputarea restanţei cu Steaua, mâine, în sala „Constantin Jude”. Pentru handbaliştii alb-violeţi urmează apoi încă două jocuri importante în Liga Zimbrilor.

Meciul de vineri se joacă la ora 17.30 şi face parte din runda a şaptea a campionatului. Bucureştenii au amânat partida stabilită iniţial la începutul lunii pentru că au evoluat la Budapesta, cu Ferencvaros, în European League. Meciul se dispută la fix 20 de zile de la cel de la Focșani. Liga Națională a fost apoi întreruptă pentru meciurile echipei naționale de seniori, din preliminariile Euro.

„Am reușit să legăm mai mult relațiile de joc în această perioadă.


Aceste trei săptămâni de întrerupere a campionatului pot avea atât un impact pozitiv, cât și unul negativ. Pozitiv este că am câștigat câteva săptămâni pentru recuperarea jucătorilor accidentați, dar oricum Baican și Ignat nu vor intra vineri, iar negativ pentru că făcusem două meciuri bune înainte de întrerupere. Sper să menținem aceeași formă și în cele trei meciuri pe care le avem în nouă zile. Primul și cel mai important este cu Steaua, vineri, și sper să repetăm victoria din sezonul trecut, dacă nu și scorul”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul principal al alb-violeţilor SCM.

Handbaliştii alb-violeţi au doar şase puncte până acum în noul sezon, clasându-se pe 11. Steliştii sunt pe 6, cu trei puncte mai mult şi au un joc în minus (cinci faţă de şase ale bănăţenilor).

„Este un adversar puternic, ce se bate pentru locurile fruntașe, cu jucători de valoare. Au handbaliști de națională, de exemplu portarul naționalei, care a avut procentaje foarte bune în ultima perioadă, și-au întărit apărarea cu Mousavi. Noi sperăm să jucăm un handbal solid și să reușim să luăm cele trei puncte”, a adăugat Horvath.

Luni, 24 octombrie, de la ora 18.00, SCM Poli joacă din nou, de această dată la Oradea, cu CSM, în etapa a VIII-a. Apoi sâmbăta viitoare urmează un nou meci acasă, cu rivala Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.