SCM USV Timişoara, calificată direct în semifinalele Cupei României. Adversara din sferturi,...

SCM USV Timişoara, calificată direct în semifinalele Cupei României. Adversara din sferturi, în imposibilitatea de a organiza jocul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: rugby.scmtimisoara.ro (arhivă)

Rugby-ul românesc, o piramidă fără o bază reală, continuă să ofere momente jalnice la nivel de echipe „pro”.


Aşa cum e cazul acum al celor de la CSU Alba Iulia, care au anunţat FRR că nu pot organiza meciul de pe teren propriu cu SCM USV Timişoara din sferturile Cupei României. Prin urmare, bănăţenii au obţinut accesul direct în Top 4.

Meciul trebuia jucat vineri, 14 octombrie, la Alba Iulia. Echipa din Ardeal nu s-a prezentat nici la meciul de la Petroșani, de acum două zile, din play-out-ul Ligii Naționale, fiind măcinată de tot felul de probleme interne. Prin urmare se va consemna o victorie la masa verde, cu 5-0, fără glorie, pentru SCM.

În penultimul act, la Timișoara, bănăţenii vor întâlni câştigătoarea dintre Dinamo şi RC Bârlad, joc în manșă unică, cu bucureştenii gazde şi mai mult ca sigur câştigători. Jocul din semifinale va fi miercuri, 26 octombrie.

SCM USV Timişoara deţine trofeul Cupei României, pe care vrea, normal, să şi-l păstreze, după un parcurs nereuşit în play-off-ul Ligii Naţionale, încheiat pe 4 în ciuda victoriei cu 29-15 în faţa rivalei de la CSM Ştiinţa Baia Mare, în ultima rundă. Cele două se vor reîntâlni şi la finele lui noiembrie în Maramureş pentru semifinala campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.