SCM USV Timişoara îşi joacă acasă, cu Dinamo, şansa de a disputa...

SCM USV Timişoara îşi joacă acasă, cu Dinamo, şansa de a disputa o nouă finală în Cupă. Calafeteanu: „Este cel mai important meci de până acum”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: rugbyromania.ro

SCM USV Timişoara joacă miercuri acasă unica manşă din semifinalele Cupei României. Adversara va fi Dinamo Bucureşti iar bănăţenii au avut baftă la tragerea la sorţi, astfel că jocul se va disputa în Ronaţ.

În campionat dinamoviştii au încheiat play-off-ul mai bine, pe 3, după ce în meciurile directe fiecare echipă s-a impus pe teren propriu: violeții cu 21-15, alb-roșii cu 20-6.

„Este cel mai important meci de până acum al sezonului.


Avem șansa de a disputa semifinala acasă, dar o a doua șansă nu va fi și trebuie să o tratăm cum se cuvine. În plus este ultimul nostru joc pe teren propriu în 2022 și suporterii ne vor fi alături. Ne propunem să jucăm finala, în luna decembrie, pe stadionul Arcul de Triumf. Faptul că suntem deținătorii trofeului poate fi motivant pentru băieți. Sunt două meciuri, semifinala și o eventuală finală, ce ne pot duce către un nou trofeu”, a declarat Valentin Calafeteanu, antrenorul principal al lui SCM USV Timişoara.

„Ne-am pregătit intens pentru meciul acesta, mai ales că îl disputăm acasă. Este foarte important să-l câștigăm și să ajungem în finală. Sper să avem tribunele pline și să repetăm rezultatul din prima etapă de play-off. Am încredere în băieți și în sistemul nostru de joc”, a spus şi Vlad Neculau, căpitanul SCM USV Timișoara

Valentin Popârlan și Tiqe Iliesa, ambii accidentați, şi Alexandru Bucur, abia revenit de la selecționata Lupii României, ultimul incert, sunt problemele de lot ale „leilor” înaintea acestei partide.

Partida SCM USV Timișoara – Dinamo București din semifinalele Cupei României se dispută miercuri, 26 octombrie, de la ora 11.00 (Rugby TV), pe stadionul Gheorghe Rășcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.