SCM USV Timişoara îşi va apăra trofeul după ce a depăşit-o pe...

SCM USV Timişoara îşi va apăra trofeul după ce a depăşit-o pe Dinamo în semifinalele Cupei României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM USV Timişoara a obţinut biletele pentru finala Cupei României la rugby. Bănăţenii îşi vor putea apăra trofeul după ce au învins-o pe Dinamo, scor 13-10, în semifinala disputată în manşă unică azi pe arena „Gheorghe Răşcanu”.

„Leii” nu au început bine disputa din Ronaţ.


În minutul 19 oaspeţii au primit un eseu de penalizare iar Mosese a văzut cartonaşul galben. Bănăţenii au revenit însă în joc peste opt minute, când Holoia a culcat balonul în terenul de ţintă advers iar Vlaicu a transformat, stabilind totodată şi scorul pauzei: 7-7.

Dinamo a avut şansa să treacă din nou în avantaj în minutul 56, dar Boldor a ratat din lovitură de pedeapsă. În minutul 78 se părea că Fl. Vlaicu va închide meciul printr-o nouă transformare a unei „penalităţi”, făcând 10-7 pentru timişoreni. Dar „bulldogii” au forţat şi au mai obţinut o lovitură de pedeapsă, concretizată de Johndre Williams.

În prelungiri, la cinci minute distanţă oaspeţii au ratat o nouă penalitate de la mijlocul terenului. Apoi a fost rândul SCM-ului să atace şi să obţină o nouă lovitură de pedeapsă, fază după care oaspeţii au văzut şi un cartonaş roşu – la Ispir. Era aproape minutul 90 de joc când Vlaicu a transformat şi această penalitate, pentru 13-10. Bucureştenii au mai avut un atac, dar mingea a fost recuperată de Rupanu, care a încheiat meciul cu un balon trimis direct în margine.

SCM USV: M. Lazăr, Căpăţînă, Mosese, L. Mureşan, D. Lazăr, Altinok, Neculau (cpt.), Holoia, Rupanu, Vlaicu, Kvicha, Manumua, Macovei, Şteţco, Shennan. Pe bancă: Fuhri, Chiriac, L. Nica, Murariu, R. Sîrbu, A. Conache, Nsuku, Jipa. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

A doua semifinală se dispută mâine, de la ora 19.00 între CSA Steaua şi CSM Ştiinţa Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.