Se apropie ultima ediție din acest an a târgului „Expo Mobila Timișoara”

Se apropie ultima ediție din acest an a târgului „Expo Mobila Timișoara”

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a patra ediție a „Expo Mobila Timișoara” și ultima din acest an, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, va avea loc între 10 și 13 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT de pe bdul Eroilor de la Tisa.

Expoziția se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante. Ea reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să devină cunoscuți pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile expoziției vor putea fi văzute și cumpărate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare sau produse de curățenie.


Zeci de stiluri – clasic sau modern – variate tipuri de modele și design, o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă cu curte, mobilier la prețuri de producător, toate potrivite pentru orice buget, consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier și achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale sunt oportunități și avantaje atât pentru publicul larg cât și pentru profesioniști – arhitecți sau designeri de mobilier.

Preogramul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică, de la ora 10:00 până la ora 18:00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.