Seară de piese celebre din repertoriul internațional, alături de membrii trupei Kraft...

Seară de piese celebre din repertoriul internațional, alături de membrii trupei Kraft FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Joi seara, formația Kraft a susținut un concert care a generat ropote de aplauze binemeritate în rândul publicului prezent la Josefin Pub din Timișoara, unde gașca alcătuită din Tiberiu Bitte, Marian Draghia, Loris Negruț, Andrei Comșa și Ianoș Varadi a navigat printr-o serie de melodii din categoria „piese de neuitat“.

Pe parcursul celor două reprize de cântec alături de ei la câteva piese a cântat și Dana Varadi, iar printre melodiile care s-au auzit la fața locului s-au numărat atât hituri arhicunoscute ca Money For Nothing (Dire Straits), Crazy Little Thing Called Love (Queen), Cocaine (J.J. Cale), Here I go again (Whitesnake) sau Addicted To Love (Robert Palmer) dar și compozițoii mai puțin cântate pe meleagurile noastre cum ar fi Lady (Kenny Rogers).

Tiberiu Bitte este o figură cunoscută pentru melomanii timișoreni care au „prins“ scena rock a deceniilor trecute, care s-a stabilit în Germania cu câțiva ani în urmă.

„Părinții mei au fost muzicieni. Tata cânta la chitară și cu vocea, îmi amintesc că îmi cânta Elvis Presley și The Beatles. Mama mea și ea cânta, vocală, cu trupa în cluburi, așa se cânta pe timpuri. Am început să cânt prin ’91 iar pe vremea aia, lumea era mai însetată de muzică“, ne-a declarat Tiberiu Bitte în cadrul unui interviu pe care îl puteți citi aici.

Formația Kraft va susține un nou concert astăzi, vineri, 28 octombrie, de la ora 21, la Anturaj, unde amatorii de rock vor avea parte de o nouă seară îmbibată cu șlagăre din categoria evergreen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.