Sunetele toamnei din Timișoara: Ana Kui a lansat o nouă melodie din...

Sunetele toamnei din Timișoara: Ana Kui a lansat o nouă melodie din albumul ei de debut

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Ana Kui a lansat piesa „Zi de toamnă“, care are parte și de un lyric video, melodia fiind inclusă pe albumul ei de debut, Gânduri țesute. Piesa a cărei producție muzicală a fost realizată de Johnny Kui are parte de mixaj și master de Cătălin Ivașcu iar video-ul a fost realizat de Zerni Roxana și Denisa Kui.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ana Kui a apărut ca invitată specială la concertul formației Dincolo de Ziduri desfășurat la Casa Tineretului, iar în luna iulie a acestui an, împreună cu Johnny Kui și Beck Corlan Ana a susținut câteva recitaluri în cadrul unui festival din Suedia, Gullbrannafestivalen.

„Cânt de la cinci ani, însă am luat-o mai serios din liceu.


Am cântat în diferite formule printre care și cu prietena mea de-o viață Beck Corlan pe albumul ei Poduri de Pace. Piesele pentru acest disc le-am scris pe parcursul anilor iar unele sunt chiar recente. Discul l-am înregistrat în home studio-ul pe care îl avem împreună cu soțul meu Johnny Kui, iar de mix și master s-a ocupat Cătălin Ivașcu. În ceea ce privește concertele de promovare… chiar râdeam cu colegii mei… și ziceam că unele cântărețe își lansează abum apoi fac un plan de carieră în toată regula. În schimb eu îmi lansez albumul și apoi vreau să fac un copil. Nu știu ce o să fie după concertul de lansare. Nu am plănuit nimic“, a declarat Ana Kui anul trecut, în cadrul unui interviu acordat lui Bogdan Puriș pentru emisiunea Muzicorama de la Radio Timișoara prilejuit de apariția albumului ei de debut „Gânduri ţesute”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.