Surpriză uriaşă la volei feminin: CSM Lugoj a câştigat Supercupa României!

Surpriză uriaşă la volei feminin: CSM Lugoj a câştigat Supercupa României!

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a realizat o performanţă senzaţională în start de campanie 2022-23. Astăzi, voleibalistele de pe Timiş s-au impus în finala Supercupei României, competiţie în care au participat din postura de invitate! Bănăţencele le-au depăşit în ultimul act, la Mioveni, pe ilfovencele de la CSO Voluntari, scor 3-0.

Ieri, timişencele le-au învins în semifinalele competiţiei organizate în Argeş pe campioanele de la Volei Alba Blaj, scor 3-1, realizând astfel deja o mare surpriză.


Adversarele lor din marea finală, fetele de la Voluntari, au depăşit, în schimb, formaţia CSM Târgovişte cu 3-2.

Astăzi, timişencele s-au descurcat chiar mai bine, reuşind un succes în minim de seturi cu Voluntariul, o formaţie puternică din Divizia A1. Pentru conformitate, s-au înregistrat următoarele rezultate pe seturi: 25-21, 25-23, respectiv 25-22 în favoarea CSM-ului.

CSM: Gemănariu, Strachinescu, Ruban, Bezhandolska, Grbic, G. Popa, A. Popa, R. Roman, Anghelache şi Martiniuc. Antrenor: U. Segrt.

Trofeul de azi este primul naţional pentru sporturile de echipă din Lugoj. În stagiunea trecută voleibalistele de la CSM au câştigat play-off-ul destinat locurilor 5-8. Pe plan continental, în noul sezon bănăţencele vor evolua din nou în Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.