Timișoara cucerește Bucureștiul: Blazzaj deschide concertul de lansare a noului vinil Celelalte...

Timișoara cucerește Bucureștiul: Blazzaj deschide concertul de lansare a noului vinil Celelalte Cuvinte

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii de la Blazzaj se pregătesc să cucerească Bucureștiul, în zilele următoare muzicienii urmând să susțină nu mai puțin de trei concerte în capitala României.

Primul recital al formației tmișorene va avea loc sâmbătă 8 octombrie, de la ora 20, la Trei Bețivi Bar. „Soldații de funk vin la Trei Bețivi! Cu jazz acid, cu o fuziune de vorbe susținută cu o portavoce trompetă, într-un show mai personal, de sufragerie.


Blazajul muzical se dispută cu un public limitat la 40 de persoane. Cei care nu-și încap în bar, îl pot vedea de acasă în online, din toate unghiurile, tot din sufragerie, pentru că transmitem toată intâmplarea, într-un streaming online vizual la 360 de grade“, au transmis organizatorii acestui concert.

Duminică, 9 octombrie, de la ora 18, la clubul Quantic, Blazzaj va cânta în deschiderea concertului Celelalte Cuvinte care lansează albumul Ispita remasterizat, în ediția pe vinil 2022. Vinlurile au prețul de 100 de lei și se pot comanda aici.

Cel de-al treilea concert al formației Blazzaj în capitala țării va avea loc luni, 10 octombrie, cu începere de la ora 17, în cadrul emisiunii „Guerrilive Radio Session“, la Radio Guerilla, cu maestrul de ceremonii Bogdan Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.