Timișoreni fără apă caldă sau fără apă deloc la final de săptămână....

Timișoreni fără apă caldă sau fără apă deloc la final de săptămână. Unde sunt lucrări şi avarii

0
DISTRIBUIȚI

Nici ultima zi de lucru a săptămânii nu-i fereşte pe unii dintre consumatorii din Timişoara şi judeţul Timiş de întreruperi în alimentarea cu apă.

Colterm S.A.-în insolvenţă a anunuţat că: „În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, în data de 14.10.2022, de la ora 08:00 până la ora 16:00, la PT 72”.


Sunt afectați consumatorii arondați străzilor Calea Lugojului, Simion Bărnuțiu, Topologului şi Tibiscum.

Noi avarii au fost anunţate în reţeau de alimentare cu apă a oraşului, astfel pentru remedierea acestora apa a fost întreruptă pe străzile Dropiei, Hărniciei, Intrarea Plantelor, din Timişoara, respectiv în Giarmata, Săcălaz și Covaci până la ora 15.00. Până la aceeaşi oră apa e întreruptă şi pe strada Florilor, din Buziaş, şi în Recaş, respectiv la Ohaba Forgaci până la ora 14.00, în aceste cazuri întreruperea e pentru spălarea reţelei de distribuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.