Topul Firmelor din județul Timiș, la ediția cu numărul 29. Diplome aniversare...

Topul Firmelor din județul Timiș, la ediția cu numărul 29. Diplome aniversare pentru companii cu vechime

0
DISTRIBUIȚI

La cea de-a XXIX-a ediție a Topului Firmelor din județul Timiș pentru anul 2021, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a decis ca în cadrul Galei Excelenței în Afaceri să acorde următoarele premii speciale unor companii și instituții pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate: Trofeul de Excelență pentru Responsabilitate Socială, Trofeul de Excelență în Afaceri, Trofeul de Excelență pentru Export, Trofeul de Excelență pentru Internaționalizarea Afacerii, Trofeul de Excelență pentru Dinamism și Inovație, Trofeul de Excelență în Retail.

Trofeul ARS GRATIA ARTIS va fi conferit Operei Naționale Române Timișoara în calitate de promotor al excelenței artistice și valorilor lirice universale. Aflat la cea de-a IX-a ediție, Trofeul de Excelență ACADEMICA onorează locul pe care cele patru universităţi de stat timişene le deţin în elita învăţământului românesc și realizările de excepție care le mențin ca actori vizibili și de impact în aria academică europeană.


Totodată, trei companii aflate în fruntea clasamentului – RMB Casa Auto Timișoara, ConsElectrificarea Instal și Stada Hemofarm Timișoara vor primi diplome aniversare pentru 25 și respectiv 30 de ani de activitate continuă și prodigioasă.

Organizat pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, clasamentul pentru anul 2021 reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 de firme  care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.853 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate și clase de mărime. 151 de firme care timp de zece ani consecutiv s-au situat pe unul din primele trei locuri în top sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Gala Excelenței în Afaceri, care va avea loc vineri, 4 noiembrie, de la ora 18,30, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, reunește reprezentanţii de marcă ai mediului de afaceri, oficiali ai administrației publice, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri și camere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media. În deschiderea ceremoniei de premiere vor adresa mesaje de salut președintele CCIA Timiș, I.P.S.S. Mitropolitul Banatului, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, oficialii administraţiei publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.