Troleibuz cuprins de flăcări în timp ce se afla pe traseu

Troleibuz cuprins de flăcări în timp ce se afla pe traseu

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție de urgență a pompierilor timișoreni în această după-amiază, după ce un mijloc de transport în comun care circula pe linia M11 a fost cuprins de flăcări.

„În jurul orei 17:15, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public, pe strada Plopilor din Ghiroda.


La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 1 cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere și un efectiv de 11 pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul motor și în partea din spate a autovehiculului. Pompierii au intervenit rapid, astfel incendiul nu s-a extins, acesta fiind lichidat la ora 17:26”, a transmis ISU Timiș.

În mijlocul de transport se aflau șase călători și șoferul, care s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.