Un alt abuz de la Piețe SA, din perioada în care era...

Un alt abuz de la Piețe SA, din perioada în care era director Nasleu, anulat de Justiție. Ce a decis instanța în cazul celui care a dezvăluit ilegalitățile protejatului lui Robu

0
DISTRIBUIȚI

Justiția a confirmat, încă o dată, că s-au comis abuzuri la SC Piețe SA în perioada în care societatea era condusă de Ioan Nasleu, omul de încredere al lui Nicolae Robu. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a făcut publice multe dintre aceste abuzuri și asta pentru că Marius Ștefoni, cel care a fost angajat de Nasleu ca om de încredere și pe care l-a dat afară după ce a refuzat să-i îndeplinească ordinele, a dezvăluit faptul că bani din conturile Piețe SA au fost folosiți în interes personal pentru a cumpăra diverse bunuri sau că angajații au fost puși să lucreze pentru Nasleu în diverse locații.


S-a ajuns până acolo, încât casa lui Ștefoni să fie vandalizată după ce au apărut primele articole.

Ștefoni a fost dat afară de la Piețe SA pe motiv că s-au făcut restructurări în societate, singurul post desființat fiind al său. În primă instanță, Tribunalul Caraș Severin a constatat că ” din analiza înscrisurilor depuse la dosar, notificarea privind desființarea postului și decizia de încetare a contractului de muncă, rezultă că niciunul dintre acetsea nu îndeplinesc condițiile prevăzute de lege, referitoare la concedierea pentru motive care nu țin de persoana salariatului”.

Pentru nerespectarea procedurilor legale, instanța a constatat că Ștefoni a fost concediat ilegal și a dispus reintegrarea pe postul deținut și plata retroactivă a salariilor indexate și a celorlalte drepturi, de la data concedierii până la data reintegrării. Curtea de Apel Timișoara a respins apelul declarat de Piețe SA, așa că decizia Tribunalului Caraș Severin a rămas definitivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.