Zeci de șoferi, pietoni și bicicliști, sancționați de polițiști în doar câteva...

Zeci de șoferi, pietoni și bicicliști, sancționați de polițiști în doar câteva ore, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier și cei ai secțiilor urbane din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au organizat marți, în intervalele orare 09:00 – 13:00 și 15:00 – 19:00, o acțiune în tot orașul, scopul activității reprezentându-l reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonale.

„Au fost legitimate 94 de persoane și controlate 69 de autovehicule, fiind efectuate 9 testări cu aparatul etilotest și o testare cu aparatul Drugtest.


În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.125 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, conform O.U.G 195/2002R. De asemenea, 63 de pietoni și patru bicicliști au fost sancționați contravențional. Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, patru permise de conducere și au constatat două infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare)”, a transmis IPJ Timiș.

Oamenii legii au precizat că acest gen de activități vor fi desfășurate și în perioada următoare „pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.