Accident pe autostrada A1, aproape de frontiera de vest, între un microbuz...

Accident pe autostrada A1, aproape de frontiera de vest, între un microbuz și un automarfar UPDATE Șapte victime, transportate la spital

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această seară, pe autostrada A1, la kilometrul 580, între localitățile arădene Pecica și Nădlac. În coliziune au fost implicate un microbuz pentru transport persoane și un automarfar.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din primele informații nu sunt persoane încarcerate”, a transmis ISU Arad.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „În această seară, în jurul orei 21:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Vasile Goldiș» al județului Arad a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe A1 la km 580, între localitățile Pecica și Nădlac, eveniment în care au fost implicate un automarfar și un microbuz pentru transport persoane.


La fața locului au fost dislocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, un echipaj SMURD TIM, un echipaj SMURD precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis ISU Arad.

Conform ISU Arad, în urma accidentului au rezultat șapte victime conștiente, cooperante, neîncarcerate. Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital, după cum urmează:
– ATPVM (Autospeciala pentru transport personal și victime multiple) a transportat la spital patru victime (cod verde medical);
– Echipajul SAJ a transportat la spital o victimă (cod galben medical);
– SMURD TIM a transportat o victimă (cod galben medical);
– Echipajul SMURD Nădlac a transportat o victimă (cod verde medical).

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.