Amenințare cu bombă la un liceu din centrul Timișoarei, clădirea a fost...

Amenințare cu bombă la un liceu din centrul Timișoarei, clădirea a fost evacuată

0
DISTRIBUIȚI

O nouă alertă cu bombă, astăzi, la Liceul Teologic Romano-Catolic Gerhardinum din Timișoara, care s-a dovedit a fi falsă. Aproximativ 50 de persoane, elevi și profesori, au fost evacuați din clădire.

„În jurul orei 17:11, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe strada Piața Regina Maria din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă.


Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr, în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancționat contravențional”, a transmis IPJ Timiș.

La același liceu, în luna ianuarie a acestui an, a avut loc un incident identic, sute de elevi fiind evacuați atunci în urma unui apel care anunța o bombă în clădire. De asemenea, același tânăr a efectuat și alte apeluri false de acest gen, de-a lungul timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.