Apa caldă și căldura, întrerupte în zona Modern, inclusiv la Spitalul „Victor...

Apa caldă și căldura, întrerupte în zona Modern, inclusiv la Spitalul „Victor Babeș” și la Institutul de Boli Cardiovasculare

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de termoficare a anunțat că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, vineri, 4 noiembrie, de la ora 8:00 până la ora 22:00, la Punctele Termice 72, 73, 75, Spitalul „Victor Babeș” și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Dorobanților, Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Viorelelor, George Bacovia, Alex.


Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.