Avertizare pentru șoferi – ceața reduce vizibilitatea până sub 50 m în...

Avertizare pentru șoferi – ceața reduce vizibilitatea până sub 50 m în vestul țării. Zonele de autostradă cu probleme

0
DISTRIBUIȚI

ceata

O avertizare de tipul cod galben de ceață a fost emisă miercuri și vizează cea mai mare parte a Banatului și Ardealului. Șoferii sunt sfătuiți să conducă prudent pe drumurile din zonă.

Meteorologii au instituit codul galben și anunță că local este ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.


Avertizarea este valabilă miercuri, până la ora 10.00.

Sunt vizate zonele joase din județele Alba, Sălaj, Cluj, Brașov, Mureș, Harghita, Sibiu, Bistriţa-Năsăud, Arad, Bihor și Timiș. De asemenea, este ceață în zonele depresionare din județele Covasna, Brașov și Harghita.

În județul Hunedoara, ceața afectează localitățile Deva, Orăștie, Simeria, Băița, Ilia, Certeju de Sus, Dobra, Șoimuș, Beriu, Romos, Geoagiu, Vețel, Zam, Rapoltu Mare, Hărău, Gurasada, Brănișca, Turdaș, Lăpugiu de Jos, Vorța, Mărtinești, Burjuc și Cârjiți.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri pe Autostrada A1 Sibiu – Holdea, pe tronsonul 238-316. Ceață groasă este și pe tronsonul kilometric 316 – 412 al A1, dar si pe A10 Sebeș -Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.