Avocatul Cristian Clipa s-a înscris în PSD Timișoara

Avocatul Cristian Clipa s-a înscris în PSD Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Mihai Ritivoiu (stânga, președintele PSD TImișoara) și avocatul Cristian Clipa

Cristian Clipa, avocatul devenit mai cunoscut publicului în acest an, după ce a contestat în instanță modificările aduse de Consiliul Local Timișoara regulamentului de parcare Timpark, s-a înscris în Partidul Social Democrat.

„Anunț cu bucurie că, după o serie de discuții, domnul avocat Cristian Clipa a decis să ni se alăture în organizația PSD Timișoara.


Este o personalitate în lumea dreptului adminsitrativ, este conferențiar la Facultatea de Drept, un avocat cu mari realizări. Personal nu pot decât ăs mă bucur că intelectualii încep să se regăsească la noi în partid, a fost unul din primele obiective pe care mi l-am propus când am devenit președinte al filialei”, a spus Mihai Ritivoiu, care a menționat și numărul mare de tineri care s-a alăturat partidului în ultima perioadă.

„E un pas firesc, cumva. Este cunoscută împrejurarea că eu sunt un om de stânga, am fost întotdeauna. Am făcut acest pas gândindu-mă că PSD este, din punct de vedere politic, platforma și locul instituționalizat în care m-aș putea regăsi. Nu am așteptări de carieră de la PSD, pur și simplu m-am alăturat unei echipe și sunt dispus să pun la dispoziția acestei echipe expertiza și experiența mea profesională. Domeniul meu de pricepere este dreptul administrativ”,  a declarat Clipa, cel care îl reprezintă pe fostul penelist Raul Ambruș în procesul său cu partidul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.