Bărbat care arunca gunoaie pe câmp, amendat de polițiștii locali. Control între...

Bărbat care arunca gunoaie pe câmp, amendat de polițiștii locali. Control între Timișoara și Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara a anunțat că, urmare a sesizărilor de la cetățeni și a constatărilor din teren, agenții din cadrul Serviciului Protecția Mediului au inițiat și desfășurat, în ultimele două zile, o acțiune cu polițiștii locali din comuna periurbană Dumbrăvița.


Acțiunea a avut drept scop identificarea rampelor clandestine de deșeuri de pe terenurile aflate de-a lungul centurii Timișoarei, care aparțin de cele două localități, dar și a persoanelor care abandonează resturi menajere și de materiale din construcții.

„Chiar în timpul patrulărilor, polițiștii locali au observat un bărbat care a abandonat dintr-o autoutilitară mai multe deșeuri. Acesta a declarat că lucrează în zonă și, în drum spre casă, a ales să scape de resturile din autovehiocul abandonându-le pe câmp. Cel în cauză a fost sancționat de polițiștii locali timișoreni cu 10.000 lei, conform OUG 92/2021, fiind totodată somat să strângă deșeurile abandonate și să le predea unui operator autorizat”, a transmis instituția.

Rampele clandestine de deșeuri identificate pe raza Timișoarei vor fi curățate de către societatea de salubrizare Retim, la propunerea Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.