Bătrână tâlhărită de cei care i-au schimbat burlanele. Cine sunt autorii

Bătrână tâlhărită de cei care i-au schimbat burlanele. Cine sunt autorii

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii reşiţeni au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi din Timiş, bănuiţi că au ameninţat cu bătaia ieri o femeie în vârstă din Reşiţa, căreia îi solicitau o sumă mare de bani pentru înlocuirea unor burlane.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani ar fi amenințat o femeie de 72 de ani din Reșița, cu acte de violență,  pentru a le da o sumă mai mare de bani față de înțelegerea inițială, în schimbul înlocuirii unor burlane, la casa acesteia.


După comiterea faptei cei bănuiți au plecat într-o direcție necunoscută cu un autoturism.

Imediat după sesizare, la nivelul inspectoratului au fost instituite filtre de poliție pe raza întregului județ, autoturismul urmărit fiind depistat de polițiști în comuna Constantin Daicoviciu. În interiorul mașinii se aflau bărbaţii.

Aceştia au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Caransebeș, fiind preluați ulterior de polițiștii reșițeni, pentru continuarea cercetărilor. Asupra acestora a fost găsită întreaga sumă de bani reclamată ca fiind sustrasă, de peste 5.000 de lei. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați procurorului pentru dispunerea de măsuri legale. În cauză, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.