„Cartea junglei” revine pe scena Teatrului German din Timișoara, cu modificări FOTO

„Cartea junglei” revine pe scena Teatrului German din Timișoara, cu modificări FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Musicalul „Cartea junglei”, spectacol de mare succes adaptat după romanul lui Rudyard Kipling, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu, care a avut premiera în urmă cu cinci ani, reintră în această stagiune în repertoriul teatrului german timișorean, cu unele modificări.

O parte din distribuiția originală urmează să fie înlocuită de noii actori ai Teatrului Marc Illich și Bülent Özdil, dar și de copiii care au fost selecționați în urma unui concurs public făcut de teatru în această toamnă. Rolul lui Mowgli urmează să fie interpretat, pe rând, de Ștefan Bogdan și de David Săracu, Shanti de Maria Lupoian și Lara Mazilu, iar Junior, copilul elefănțel, de Darius Ardelean și Luca Graziano Marcu.

Cartea și adaptarea teatrală, din care nu lipsesc șlagăre din desenul animat omonim, precum „The Bare Necessities” și „I wanna be like you”, spun povestea puiului de om Mowgli, crescut de lupi în jungla indiană. Prietenii acestuia, înțeleapta panteră Bagheera și amuzantul urs Baloo îl avertizează pe Mowgli de pericolul care îl pândește: tigrul Shere Khan s-a întors în acele locuri. În ciuda dorinței lui Mowgli de a trăi în continuare în junglă, Bagheera și Baloo plănuiesc să îl ducă într-un sat din apropiere.


Urmează un drum plin de peripeții, în care Mowgli este nevoit să îl înfrunte pe Louie, regele maimuțelor, și pe vicleanul șarpe Kaa.

Cele cinci reprezentații din această lună vor avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, duminică, 20 noiembrie și luni, 21 noiembrie, iar în luna decembrie vor avea loc trei reprezentații. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Entertix sau de la casieria teatrului german.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.