Clienţii Colterm de pe mai multe străzi din Timişoara, fără căldură şi...

Clienţii Colterm de pe mai multe străzi din Timişoara, fără căldură şi apă caldă din cauza unor defecţiuni tehnice

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat că furnizarea apei calde de consum și a încălzirii e întreruptă până la ora 16, la punctele termice 34, 43M, 43A, 44, 46 și la Modul Aquatim, din cauza unor defecţiuni tehnice la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara.

Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Coriolan Brediceanu, Balta Verde, Reg.


6 Artilerie Grea, Mircea cel Bătrân, Martir Petre Domășneanu, Deportații din Bărăgan, Martir Spiru Blănaru, Iancu Brezeanu, Macilor, Circumvalațiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Acad. Sextil Pușcariu, Popa Laurențiu, Suceava, Zenit, Cascadei, Cetății, Mart. Remus Tășală, Gh. Lazăr, J.S Bach, Madrid, Salciei, în total un numar de 121 branșamente.

Avarii a anunţat şi Aquatim, astfel că apa e întreruptă până la ora 15 pe străzile Ion Popovici Bănățeanu, Școlii, din Timişoara, respectiv în Giarmata Vii, Alioș, Mașloc și Albina. De asemenea apa e oprită până la 17 pe Aristide Demetriade pentru lucrări de conectare conducte. Iar până la ora 16 e oprită furnizarea apei în Giarmata, pe străzile Morii, Ardealul, Gării, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală pentru trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă.

Altfel, joi, între orele 8-16, în Dragșina se va întrerupe furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție, iar între orele 9-14 presiunea apei va fi scăzută în Jena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.