Concert unplugged în buricul Timișoarei: Moody Stuff a cântat o melodie în...

Concert unplugged în buricul Timișoarei: Moody Stuff a cântat o melodie în memoria lui Béla Kamocsa

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-641973040">

Ultimul concert din seria evenimentelor unplugged din acest an a avut loc marți seara la Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, unde membrii formației Moody Stuff i-au încântat pe spectatori cu un program cât se poate de variat care a cuprins în esență piese romantice, după cum a mărturisit solista formației Vera Ciocan, la fața locului.

Printre piesele care s-au făcut auzite în cadrul acestui recital care s-a bucurat de aplauze cât se poate de sincere s-au numărat  „Bye Bye Blackbird“ o melodie compusă de Ray Henderson în 1926, „Chega De Saudade (No More Blues)“ de Antonio Carlos Jobim sau „The Man I Love” de George Gershwin. Una din melodiile care au fost interpretate de către cei de la Moody Stuff a fost „Fine Brown Fame” compusă de Guadalupe Cartiero și  J. Mayo Williams, melodie care a fost dedicată la fața locului în memoria lui Béla Kamocsa și care a apărut dealtfel și pe primul album al formației Bega Blues Band, „Blues de Timișoara“, editat în 1996.

Printre surprizele plăcute ale evenimentului s-a numărat și interpretarea de excepție a solistei Vera Ciocan a piesei „If the stars were mine” din repertoriul Melody Gardot („pe care v-o recomand cu căldură s-o ascultați dacă nu ați descoperit-o încă“, după spusele artistei), iar o altă compoziție care a generat aplauze furtunoase a fost „The Look of Love”, compusă de Burt Bacharach și Hal David.

Alături de Vera Ciocan s-au aflat Toni Kuhn, Feri Szekeres, Johnny Bota și clarinetistul Alex Ciocan, și chiar dacă numărul spectatorilor prezenți în sală a fost sub așteptări, cei prezenți s-au ales cu o cântare de zile mari, lucru perfect explicabil datorită prestației muzicale ale celor care s-au aflat pe scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.