Consilierul local USR Aida Szlilagyi a demisionat din Consiliul Local Timișoara după...

Consilierul local USR Aida Szlilagyi a demisionat din Consiliul Local Timișoara după sentința CAT

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul local USR Aida Szlilagyi a anunțat, astăzi, că a  demisionat din Consiliul Local Timișoara după ce Curtea de Apel Timișoara a stabilit că a construit un bloc ilegal.

„Aleg să mă retrag din Consiliul Local in urma deciziei finale a instanței prin care sunt anulate autorizațiile de construcție emise pentru clădirea noastră, in anul 2008, respectiv  2017, fără alte implicații.


Am intrat în politică pentru a-mi pune experiența și cunoștințele în slujba comunității și pentru a contribui la un oraș mai verde,  ceea ce am și făcut în acești doi ani de mandat. Aleg să las locul meu în Consiliul Local următorului coleg, fiindcă nu doresc ca disputele generate în urma deciziei instanței, pe care o accept, să afecteze munca importantă pe care colegii mei o depun în Consiliul Local și în administrație. A fost o onoare pentru mine să slujesc comunității”, a declarat Aida Szilagyi

 

1 COMENTARIU

  1. A slujit intereselor sale personale. Cum a contribuit la oraș mai verde dacă a construit ilegal blocuri? Usr-iștii sunt mai mincinoși, mafioți și hoți decât oricare. Bine că mai sunt judecători care nu răspund la comanda securiștilor care sunt în spatele USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.