Controale DSP la centrele pentru tineri cu deficiențe neuropsihiatrice și la azilurile...

Controale DSP la centrele pentru tineri cu deficiențe neuropsihiatrice și la azilurile de bătrâni din Timiș. Amenzi de aproape 100.000 de lei

1
DISTRIBUIȚI

DSP Timiș a anunțat că, pe tot parcursul lunii octombrie, inspectorii săi au verificat mai multe centre rezidențiale și aziluri de bătrâni. Amenzile aplicate în urma neregulilor constatate se ridică la 90.000 de lei.

„În luna octombrie, inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Timiș au desfășurat o acțiune tematică de control privind verificarea respectării conformității centrelor rezidențiale pentru copii/tineri cu deficiențe neuropsihiatrice și centrelor rezidențiale de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice.


Cu acestă ocazie au fost efectuate 12 controale, din care șapte acțiuni în centrele pentru copii și cinci acțiuni în centrele pentru persoane vârstnice. În centrele rezidențiale pentru copii/tineri cu deficiențe neuropsihiatrice nu s-au constatat abateri de la normele igienico-sanitare. La centrele pentru persoane vârstnice, acțiunea tematică s-a soldat cu aplicarea unui număr de cinci sancțiuni contravenționale, constând în patru amezi în valoare totală de 90.000 mii lei, un avertisment, precum și o suspendare temporară a activității blocului alimentar din cadrul unui centru rezidențial pentru vărstinici, până la remedierea deficiențelor. Totodată au fost emise și recomandări cu termene de recontrol”, a transmis DSP Timiș.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. la Senior House Royal de pe Lorena numai royal nu este…afara e vopsit gardul ,inauntru leopardul…..daca nu vor fi anuntati dinainte ca vin controalele vor gasi realitatea crunta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.