Corbu ajunge la Timișoara cu un concert-spectacol, „Ce-am pățit odată”

Corbu ajunge la Timișoara cu un concert-spectacol, „Ce-am pățit odată”

0
DISTRIBUIȚI

Publicul îndrăgostit de muzică este invitat mâine, 23 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Basca din Timișoara (strada Ion Mihalache nr. 2) la un concert – spectacol alături de proiectul muzical CORBU.

„«Ce-am pățit odată» este un concert-spectacol de nuanță, un subtil umor negru sonor. Dinamismul sonor al forțelor contradictorii de pe scenă: o pendulare permanentă între sarcasmul fin la adresa marilor teme ale vieții, asupra cărora socialul își pune amprenta și secționările prin sunet ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali fac din «Ce-am pățit odată» un instrument complex de comunicare cu publicul pe diferite niveluri sonore.


Stilul muzical abordat este un dinamism care se naște din genuri aparent contradictorii: clasic, rock, funk, reggae, indie, psihedelic, drum and bass.Membrii proiectului sunt Sergiu CORBU Boldor (vioară, caval, voce), Alexandru Grigoriță (chitară bass), Cristian Cioloca (chitară electrică) și Ionuț Ciulei (tobe)”, au transmis organizatorii acestui eveniment.

Sergiu Corbu Boldor a absolvit Universitatea de Muzică din Oradea cu specializările Pedagogie muzicală și Interpretare vioară. Pe lângă vioară, a studiat ca instrumente secundare chitara, chitara electrică, chitara bass, percuții, mandolină, fluier, caval, drâmbă. Corbu are o experiență de peste 15 ani pe scenele mari, mici, tipice, atipice ale spațiului sonor. A fost membru fondator la trupa Azepam din Oradea și violonist la trupa Popa Șapcă din Timișoara. A inițiat și coordonat propriile proiecte muzicale ca AD HOC, 2 fire 2 paie, Intensitate Epic Sonoră. Colaborează ca violonist cu trupa Hara și corul All’s Choir, muzicieni din Opera Națională Română și Filarmonica George Enescu București. Din 2017 este inițiatorul și coordonatorul Proiectului Muzical CORBU, gestionat creativ împreună cu Luiza Matilda Mitu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.