Credință în iubire – formația lugojeană Springtime Band 2.1 a lansat...

Credință în iubire – formația lugojeană Springtime Band 2.1 a lansat un nou videoclip

0
DISTRIBUIȚI

Trupa Springtime Band 2.1 a lansat videoclipul piesei „Credință în iubire”, o compoziție cu muzică semnată de Valentin Ivănescu, pe versurile Ceciliei Ivănescu. Melodia a fost înregistrată în luna aprilie a acestui an în studioul Loris Music din Timișoara și a fost prezentată la Radio Timișoara și Radio România Actualități în diverse emisiuni. Piesa îl are ca invitat pe binecunoscutul și talentatul multiinstrumentist timișorean Loris Negruț. Filmările au fost făcute la Lugoj la sfârșitul lunii octombrie de Denis Avram, un prieten apropiat al trupei, cel care a realizat și videoclipul colindei „Veniți astăzi credincioșii” lansată de Springtime Band 2.1 în preajma Crăciunului anului trecut.


Colindul a fost cules de Vali Ivănescu de la cantorul bisericii ortodoxe din Gruni , un sat din Banatul de șes, care a fost difuzat la radio și a beneficiat și de un videoclip postat pe diverse rețele de socializare.

Pe parcursul acestui an trupa a avut ocazia să participe la multe evenimente culturale, mai cu seama la festivaluri de gen, având și câteva colaborări reușite cu Johnny Bota (Bega Blues Band), Dragoș Moldovan, și Andreea Vlas, o tânără absolventă a Conservatorului din Timișoara cu o voce deosebită.

Ca planuri de viitor avem în vedere înregistrarea a încă trei piese, compoziții originale ale trupei, care în prezent sunt în faza de lucru, iar pe 2 decembrie vom onora invitația de a fi prezenți pe scena festivalului „Serbările Iernii” ce se va desfășura în 4 weekend-uri consecutive între 2 decembrie și 24 decembrie 2022, la Lugoj. Festivalul este un proiect cultural-artistic aflat la prima ediție și este organizat de FOA (Fusion Of Arts) și finanțat de Primăria Lugoj. Mai avem în vedere și o eventuală apariție la un festival de blues organizat la București în primăvara anului viitor, dar despre asta la momentul oportun, spun membrii trupei.

Componența actuală a formației SpringTime Band este Csilla Gyorgy – vocal, Valentin Ivănescu – vocal, chitară bas, Cristi Vetan – chitară solo, Cristi Răchitan – chitară solo și Andrei Mezei – tobe, percuție, vocal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.