Deputatul de Timiș Nicu Fălcoi, ales într-o funcție importantă în cadrul Adunării...

Deputatul de Timiș Nicu Fălcoi, ales într-o funcție importantă în cadrul Adunării Parlamentare NATO

0
DISTRIBUIȚI

Nicu Fălcoi, deputatul USR de Timiș, care a fost implicat în activitățile organizației în ultimii ani, a fost ales astăzi în funcția de vicepreședinte al Adunării Parlamentare NATO.

„Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează foarte mult, mai ales ținând cont de perioada dificilă pe care o străbatem. Adunarea Parlamentară NATO este un liant și un foarte important for de discuție pentru teme și subiecte fierbinți de politică externă, apărare și securitate, fiind un organism care reunește 269 membri din parlamentele celor 30 de țări membre NATO, la care se adaugă delegați din 11 țări asociate, patru țări asociate mediteraneene, precum și opt delegații parlamentare de observatori.


De-a lungul ultimilor șase ani am fost puternic implicat în activitățile Adunării Parlamentare NATO, din care am făcut parte ca membru al Delegației permanente a României. Am activat în acest răstimp în Comisia de Apărare și Securitate (DSC), al cărei vicepreședinte sunt, în Mediterranean and Middle East Special Group (GSM) și Ukraine-NATO Interparliamentary Council (UNIC) și m-am implicat puternic în promovarea obiectivelor României. M-am aflat permanent în dialog cu colegii din alte țări, fapt care m-a făcut să cunosc în detaliu preocupările și interesele lor, cât și prioritățile și inițiativele care fac obiectul activității noastre”, a transmis Nicu Fălcoi, fost pilot militar, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Un alt deputat de Timiș, liberalul Ben Oni Ardelean, ocupă, de săptămâna trecută, funcția de vicepreședinte al Subcomisiei pentru Viitoare Capacități de Securitate și Apărare (Sub-Committee on Future Security and Defence Capabilities – DSCFC), în cadrul Adunării Parlamentare NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.