doctari group technologies sărbătorește prima aniversare cu o creștere a echipei. Cum...

doctari group technologies sărbătorește prima aniversare cu o creștere a echipei. Cum poți să te alături proiectului de succes din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Hub-ul tehnologic al grupului german doctari își continua cu succes activitatea în ansamblul mixt Iulius Town din Timișoara pentru a permite dezvoltarea de soluții inteligente de optimizare a proceselor de personal pentru clienți din domeniul medical. În 2022, 25 de profesioniști s-au alăturat hub-ului până în prezent, existând încă poziții disponibile aici. Ținta este ca în 2023, echipa să ajungă la 40 de specialiști. Cu ajutorul celor mai noi tehnologii, precum JavaScript, TypeScript, Node, Kotlin și AWS, echipe agile de dezvoltare de produs se organizează singure și au responsabilități clar definite.

«Căutăm in continuare colegi talentați și pasionați care să ni se alăture în calitate de ingineri Full stack și DevOps, precum și în roluri de Technical Lead. Dezvoltam doar funcționalități noi, cu mai multa valoare pentru medicii și asistentele care accesează platformele noastre precum si noi caracteristici pentru spitalele și clinicile care utilizează soluțiile noastre de plasare a personalului sau soluțiile inteligente de administrare a personalului medical. Oferim posibilități de învațare și dezvoltare prin training-uri, conferințe, workshop uri practice, coaching, pair programming sau evenimente interne și externe în care împărtășim ceea ce învățăm» ne-a declarat Marius Pentek, Managing Director.

Doctari group technologies contribuie la îmbunătățirea vieții profesioniștilor din domeniul sănătății, precum și permite instituțiilor medicale să funcționeze mai eficient.


doctari group technologies își propune să înființeze și să stabilească în continuare soluții inteligente pentru a optimiza procesele pentru părțile interesate din domeniul clinic. Având alături parteneri puternici, doctari creează o platformă digitală care ușurează în mod cuprinzător instituțiile de sănătate și profesioniștii din domeniul medical în gestionarea personalului. Punctul de contact central conectează ofertele companiilor din cadrul doctari group, de la programarea turelor până la identificarea medicilor disponibili. Se creează astfel o piață digitală care aduce împreună unitățile medicale și profesioniștii.

[Despre grupul doctari]

doctari este principalul furnizor de servicii medicale din Germania, combinând peste un deceniu de experiență și soluții de platformă digitală cu cea mai mare rețea de profesioniști din domeniul medical. Grupul doctari este un pionier tehnologic, după ce a lansat prima platformă de rezervări online doctari pro. Toate companiile din cadrul grupului se concentrează pe inovația în gestionarea forței de muncă, precum și pe calitatea vieții profesioniștilor din domeniul medical, îmbunătățind astfel sistemul de sănătate în ansamblu. doctari este o companie din portofoliul investitorului internațional de capital de creștere Vitruvian Partners.