Dominic Fritz, audiat la Poliţie în dosarul USR-istei de la Pieţe SA....

Dominic Fritz, audiat la Poliţie în dosarul USR-istei de la Pieţe SA. Cum încearcă primarul să se victimizeze

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz a fost chemat la Poliţie, ca martor, în dosarul numirii Cătălinei Jahn în funcţia de director adjunct la Pieţe S.A., în urma unor ilegalităţi care au fost relatate în presă. Într-o postare pe pagina sa, Fritz se victimizează şi spune că demersurile sunt un atac asupra oamenilor noi care au intrat în ultimii ani în politică.

„Am fost chemat să elucidez misterul cum de a câștigat un concurs de director adjunct prima femeie în istoria piețelor, prima persoană venită din afară rețelei existente, absolventă a prestigioasei Freie Universitaet Berlin, cu un master (din Timișoara) în administrarea afacerilor agricole, fluentă în romănă, germană și engleză.


(…)”, se arată în postarea edilului.

Primarul Timişoarei este nemulţumit că Poliţia nu ar fi anchetat cazurile foştilor directori de la Pieţe SA, chiar dacă în realitate acestea sunt investigate de procurori şi poliţişti.

„Elementul nou, suspect, demn de investigații profunde, sunt oamenii veniți din afara sistemului, cei care au avut curajul de a intra în cușca leilor după ce am câștigat alegerile în 2020. Mulți dintre cei care au îndrăznit să vină spre administrație în ultimii doi ani s-au trezit cu plângeri penale, dosare, litigii, despre concursurile sau numirile lor, deciziile lor administrative, cam orice ce se poate arunca în ei. Asta în timp ce în interior se luptă cu rețele corupte bine înfipte, iar în exterior sunt atacați în media și pe rețele sociale, adeseori și cu viața lor privată. Miza este evidentă: să-i decredibilizeze înainte să-și poată face treaba și să aibă rezultate.
Nu am o problemă să fim verificați până la chiloți. Nu am niciun dubiu că și acest dosar cu concursul suspect se va finaliza cu o clasare. Doar refuz să spun că negrul e alb și albul e negru. Și refuz, împreună cu cei mulți care s-au săturat de normalitatea vulgară a corupției, să cedăm”, a mai scris Fritz pe pagina sa.

5 COMENTARII

  1. Usr-ist mincinos este pleonasm. Pentru ca altă dată să aibă dubii, sperăm că acest dosar se va finaliza cu condamnări. Ce față de escroc tembel are!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.