Formația maghiară Feuer Frei a adus o atmosferă de Rammstein la Timișoara...

Formația maghiară Feuer Frei a adus o atmosferă de Rammstein la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1925927833">

Formația maghiară Feuer Frei a susținut joi seara un concert Rammstein tribute la Casa Del Retro, unde fanii celebrei formații germane au avut parte de un spectacol cât se poate de reușit. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că publicul bănățean se încălzește mai greu, astfel încât pe parcursul primelor melodii incluse în playlist-ul serii – „Reise, Reise”, „Sehnsucht” și „Asche zu Asche” – lumea a rămas pe scaune, în ciuda eforturilor făcute de membrii trupei de a-i chema în fața scenei. Mai apoi, publicul a dat curs repetatelor invitații făcute de artiști și a creat o atmosferă incendiară, iar printre piesele interpretate de trupa din țara vecină care s-a înființat cu opt ani în urmă s-au numărat și câteva single-uri din cel de-al optulea material discografic al celor de la Rammstein, „Zeit”.

Dincolo de costumele inspirate și diverse alte „afecte de scenă“ specifice celor de la Rammstein, formația maghiară a interpretat cât se poate de corect hituri ca „Du Hast”, „Amerika”, „Radio” sau „Engel”, iar pe parcusrul piesei „Deutchland” la fața locului solistul trupei a fluturat steagul acestei țări. Desigur, a existat și un bis cu piesa „Dicke titten”, iar după spectacol trupa alcătuită din Dr. Alpyano (clape), Jeney Kristóf (chitară), Talabér Gábor (tobe), Erdős Viktor (voce), Kapitány Bernát (chitară) și Bohár Ádám (bass) s-a fotografiat alături de spectatorii care i-au aplaudat la scenă deschisă pe muzicieni.

„În lluna octombrie am împlinit opt ani de existență sub această denumire. Nu ne plictisim să cântăm Rammstein… în primul rând pentru că ne place foarte mult… și mai apoi pentru că în ultimii ani trupa a mai scos discuri noi, deci avem de unde să ne alegem piesele pe care interpretăm. Desigur, în orice concert de-al nostru includem marile hituri ale celor de la Rammstein…însă de fiecare dată introducem pe lângă acestea și piese surprinzătoare…atât pentru noi cât și pentru public. Am mai cântat și în Slovacia și în România și ne mândrim cu faptul că în luna martie a acestui an am cântat pentru prima oară și-n Germania. Pentru noi a fost o onoare. Și pentru că a ieșit bine, în luna decembrie vom cânta din nou în Germania. În ceea ce privește publicul… nu sunt mari diferențe între țări. Ceea ce este surprinzător …este faptul că spre deosebire de fanii altor formații… fanii Rammstein cunosc versurile și la piesele care nu-s mari hituri. Ne-am bucurat de primirea de care am avut parte la Timișoara și așteptăm cu nerăbdare să revenim aici“, ne-a declarat solistul formației maghiare, Erdős Viktor.

Trupa maghiară va mai susține două concerte în zona noastră în acest weekend, astăzi vineri 11 noiembrie la ClubHouse Road Patrol din Lugoj și mâine 12 noiembrie la Moszkva Kavezo din Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.