Fritz, întrebat dacă timișorenii vor avea căldură la iarnă: ”Nu am un...

Fritz, întrebat dacă timișorenii vor avea căldură la iarnă: ”Nu am un glob de cristal”. Pe cine acuză de ”strategie schizofrenă”

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz nu știe dacă timișorenii vor avea căldură la iarnă. Întrebat acest lucru, edilul a declarat, într-un interviu acordat site-ului stiridetimișoara.ro, că ”Primăria și Colterm au făcut tot ce ține de ele ca să avem, dar acum nu am un glob de cristal, ce se întâmplă în Ucraina, ce se întâmplă cu domnul Putin, ce se întâmplă în Europa. Dar cu siguranță noi din martie ne-am pregătit pentru această iarnă”.

Fritz a explicat și numirile pe criterii politice pe care le-a făcut în administrația locală de când a venit la putere, exact după modelul ”vechilor” partide. ” E clar că într-o administrație USR, prin definiție, oamenii care sunt numiți sunt numiți cu puterea politică pe care o deține momentan USR. Cine să numească acești oameni, dacă nu USR? Că nu lăsăm PSD să numească oameni în Timișoara, că n-au câștigat alegeri.


Important este și asta este o abordare care uneori este criticată în interiorul partidului meu, important pentru mine este că primează calitatea profesională a omului și nu afilierea politică. Din șase consilieri personali, unul singur este membru de partid. Așa sunt multe exemple și la alte numiri. De aceea, cred că această critică e destul de ipocrită și nu corespunde cu realitatea. În același timp, nu ascund faptul că mă bucur că am mulți colegi de partid care sunt bine calificați și care se implică într-un partid tocmai pentru că le pasă de comunitatea lor și vor să se implice. Și nu exclud anumite posturi. Încă mă bucură oricine care vrea să lucreze în administrație și în politică cu bună credință și cu profesionalism. De aceea, această încercare de a pune ștampilă de politruc este și o strategie să intimideze oamenii de bună calitate să nu vină”, a susținut edilul.

Dominic Fritz i-a atacat pe liberali, susținând că ”în Primăria Timișoara avem doi viceprimari. Unul este de la USR, unul este de la PNL. Dar în continuare PNL are această strategie schizofrenă, să vrea să fie și la guvernare, cu un viceprimar, să vrea să fie și în opoziție. De aceea, și în ședințele de CL e mult scandal uneori, sunt multe discuții, dar apoi trece proiectul. (..) Din păcate, unii cred că profită politic, dacă timișorenii au impresia că este scandal. Important este că am reușit să trec toate proiectele majore pentru Timișoara, chiar atunci când au fost blocate. Mai ales cu ajutorul opiniei publice am reușit să conving și celelalte partide să le și voteze. M-aș bucura, și mulți timișoreni s-ar bucura, dacă am avea o atitudine mai civilizată și mai constructivă din partea partidelor de opoziție din CL. Deci, ca să vă răspund, avem un partid care nu s-a hotărât dacă este în opoziție sau la guvernare. Eu am o oarecare înțelegere, pentru că la PNL sunt mari lupte interioare, sunt tot felul de tabere care nu se înțeleg și e un pic mai greu pentru ei să aibă o atitudine coagulată”.

 

5 COMENTARII

  1. Nimic surprinzator in faptul ca primarul Timișoarei, D. Fritz, nu stie daca timisorenii vor avea caldura la iarna, caci asta face parte din „fisa postului” pentru acest primar – parerea mea…
    Cu adevarat interesant este faptul ca problema ar putea fi (din cele debitate de dl. primar) pe agenda „domnului Putin”, care ar putea sa ne ofere un raspuns mai competent!!!

  2. Sigur ca da, ca de „domnul putin” si restul scuzelor a depins si iarna trecuta, cand schimbai tevi, imbecil facut gramada ce esti. Ce bine e sa ai pe cine sa dai vina. Iarna asta sa inteleg ca nu mai schimbi tevi, ma, mwe?

  3. Fritz al nostru mai o sa inventeze si varice la piciorul de lemn.Daca mai ramine mult primar broasca testoasa sau melcul vor fii amendate pentru viteza excesiva pe drum public

  4. Friţ ne-a băgat cu frigul în spitale anul trecut şi acum incompetentul dă vina pe Putin, deja. Propagandă ieftină care ţine la proşti. Au ajuns incompetenţii să numească pe alţii, tot incompetenţi, desigur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.