Gala „Stele românești”, la Timișoara, cu Mircea Baniciu protagonist al primei ediții

Gala „Stele românești”, la Timișoara, cu Mircea Baniciu protagonist al primei ediții

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului organizează gala „Stele românești”, prin care dorește să readucă la Timișoara personalități care au marcat viața artistică și culturală a întregii țări.

Protagonist al evenimentului din data de 10 noiembrie va fi Mircea Baniciu, acea voce inconfundabilă care a marcat mai multe generații în cei peste 50 de ani de carieră și căruia Timișoara îi aduce acum un binemeritat omagiu.

Gala „Stele Românești” va cuprinde mai multe evenimente dedicate acelor personalităţi care au reprezentat România în lume şi au adus o contribuţie importantă în domeniul lor de activitate.


De această dată, cel sărbătorit va fi invitatul special la un eveniment exclusivist, înconjurat de prieteni, colaboratori, oameni apropiaţi dar şi de oficialităţi sau reprezentaţi ai națiunii de care a rămas atât de legat. Pe parcursul a trei ore, vor avea loc numeroase surprize, atât pentru sărbătorit cât și pentru public, căci gala se dorește a fi o incursiune subiectivă şi sentimentală atât în viață profesională cât și în cea personală a veșnic tânărului menestrel sub forma unui spectacol la care conspiră familia, prietenii de-o viață și partenerii de scenă, iar amfitrion al serii va fi Horia Brenciu.

Accesul în sala Teatrului Național Timișoara, pe bază de invitații confirmate anterior, se face începând cu ora 18:00, cu primirea invitaților pe covorul roșu. Spectacolul începe la ora 19:00 și este înregistrat de TVR Timișoara, iar prin confirmarea participării cei prezenți își dau acordul de preluare a imaginilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.