Hoții care au furat portofelul unei femei în plin centrul Timișoarei au...

Hoții care au furat portofelul unei femei în plin centrul Timișoarei au fost prinși, dar sunt cercetați în libertate

0
DISTRIBUIȚI

IPJ Timiș a anunțat că, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara, au fost depistați cei doi bărbați bănuiți de furtul unui portofel în care se aflau 150 de lei si un card bancar cu pinul aferent, de pe care aceștia au reușit să extragă suma de 5.000 de lei. Fapta a avut loc în data de 24 octombrie 2022, în Piața Victoriei din Timișoara.

„La data de 3 noiembrie 2022, a fost depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la infracțiunea de furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.


Ulterior, magistrații au dispus măsura controlului judiciar. Polițiștii au continuat cercetările, iar în cursul zilei de azi, 8 noiembrie 2022, a fost depistat și celălalt bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt”, „acces ilegal la un sistem informatic” și „efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” a fost prezentat magistraților care au dispus măsura controlului judiciar.

Vă reamintim că, la finalul lunii octombrie, cei doi au lăsat fără portofel o femeie, chiar în Piața Victoriei. Ulterior, de pe cardul bancar al femeii hoții au extras suma de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.