Incendiu într-o gospodărie din vestul țării, din cauza mâncării uitate pe foc

Incendiu într-o gospodărie din vestul țării, din cauza mâncării uitate pe foc

0
DISTRIBUIȚI

În această dimineață, în jurul orei 09:15, pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din orașul Sebiș, județul Arad.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la anexa gospodărească, cu posibilitate de propagare la casă cât și la un adăpost de animale aflat în proximitate.


Deoarece în interiorul anexei care servea drept bucătărie de vară se afla și o butelie, pompierii au intervenit prompt pentru evacuarea acesteia, evitând astfel producerea unei explozii. Incendiul a fost localizat în limitele găsite, pompierii limitând astfel propagarea flăcărilor. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de intervenție, iar în urma flăcărilor a ars în totalitate anexa gospodărească și bunurile aflate în interior, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați”, a transmis ISU Arad.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „aparat de gătit lăsat nesupravegheat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.