Intervenție de urgență a pompierilor, după ce o casă a fost cuprinsă...

Intervenție de urgență a pompierilor, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-146734222">

În această după-amiază, în jurul orei 17:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din orașul Sebiș.

„Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Sebiș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar din cadrul Detașamentului Ineu, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu 17 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă atât în interiorul anexei, propagat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 160 de mp cu posibilitatea de extindere la întreaga locuință lipită de anexă precum și la imobilele învecinate. Intervenția promptă a pompierilor a făcut că incendiul să fie localizat în limitele găsite. De asemenea salvatorii au intervenit pentru evacuarea a patru bulelii care se aflau în interiorul anexei”, a transmis ISU Arad.

După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Au ars anexa gospodărească și bunurile aflate în interior, precum și o parte din acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit produs din cauza unei instalații electrice necorespunzătoare care alimenta o ladă frigorifică.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.