Întreruperi în furnizarea apei la început de săptămână. Avariile şi lucrările anunţate...

Întreruperi în furnizarea apei la început de săptămână. Avariile şi lucrările anunţate în Timişoara şi judeţul Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Noi avarii afectează clienţii Aquatim din Timişoara şi din câteva localităţi din judeţul Timiş.

Pentru remedierea lor, apa e întreruptă azi pe străzile Cerna, Orăștie, Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, Gheorghe Andrașiu, din Timişoara, precum și în Giarmata, Sânmihaiu Român și Utvin, până la ora 15.

De asemenea, între orele 10-16 se întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, Viena, Monaco, Lisabona, Praga, Zagreb, Tirana, Baku și Vatican pentru executarea unei legături de conductă pe străzile Politeții și Berlin.


Iar pe 14, 15 și 16 noiembrie, între orele 9-16 se va opri furnizarea apei în Giarmata, pe străzile Morii, Ardealul, Gării, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală pentru trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă.

În timp ce în Cadar şi Tormac, presiunea e scăzută până la ora 15 pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie. Din acelaşi motiv, apa mai e întreruptă în Ianova, până miercuri, între orele 9-15. Respectiv Făget, mâine, între orele 9-13, pe străzile Gheorghe Doja, Vasile Alecsandri, George Gârda, Cloșca, Ștefan cel Mare şi Calea Bichigiului.

Miercuri, apa e întreruptă pe strada Aristide Demetriade, din Timişoara, între orele 9-17, pentru lucrări de conectare conducte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.