Jos textila, pune sigla! Atelier de serigrafie în cadrul festivalului Analog Mania

Jos textila, pune sigla! Atelier de serigrafie în cadrul festivalului Analog Mania

0
DISTRIBUIȚI
Accesul la manifestările incluse în cadrul Analog Mania este gratuit

Manifestările incluse în cadrul celei de-a zecea ediții a festivalului Analog Mania cuprind și un interesant atelier de serigrafie prin cadrul căruia cei interesați își vor putea personaliza propriile articole de îmbrăcăminte cu elementele grafice ale festivalului.

„Analog Mania sărbătorește zece ani fără tricou. Îți printăm propriul tricou cu însemnele Analog Mania la workshopul de serigrafie care va avea loc în data de 5 noiembrie, de la ora 13 la Casa Tineretului. Jos textila, pune sigla! Dacă vii la Casa Tineretului cu tricoul, poți pleca cu el personalizat.Puteți aduce tricouri, hanorace, bluze sau plase cu singura condiție ca acestea să fie confecționate din bumbac (alte fibre, în special cele sintetice pot fi afectate de tratamentul termic)“, spun organizatorii acestui festival.

În cadrul expoziției se pot admira lucrări de grafică și texte poetice dactilografiate de Vladimir Nicu Foto: Cosmin Ioachim Adrian

În cadrul expoziției, cei interesați pot admira lucrări de grafică și texte poetice dactilografiate de Vladimir Nicu, expuse pentru prima dată în mod oficial, puse la dispoziție de Anda Niculina Pittiș.

Autointitulat inițial cel mai mic festival din oraș, Analog Mania a crescut și a ajuns la ediția a zecea.


Evenimentul a demarat la mijlocul lunii octombrie, de “International Home MovieDay”, cu premiera filmului „9 ½” și a inclus și un concert special la Calpe Gallery alături de trioul Kindlein, care a cântat în formula Heidi Fial – contrabas, Matthias Macht – tobe și Emil Kindlein – chitară și voce.

Expoziția Analog Mania este deschisă la Casa Tineretului până în 13 noiembrie și conține lucrările a peste 75 de artiști din țară și din străinătate, iar accesul la toate manifestările incluse în cadrul festivalului este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.