„Leii din Banat”, în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup după...

„Leii din Banat”, în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup după o nouă victorie europeană

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara/ Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup după victoria de pe teren propriu cu croaţii de la KK Zabok, scor 92-65.

În primul joc din returul grupei D, alb-violeţii aveau nevoie de un succes pentru a-şi asigura calificarea şi l-au obţinut fără mari probleme.


Primele două sferturi au fost câştigate clar, cu 27-16 şi 29-17. Apoi a intervenit şi relaxarea, dar şi celelalte două părţi ale jocului au aparţinut amfitrionilor (17-14, respectiv 19-18, au fost scorurile sferturilor 3 şi 4).

Nikola Gajic şi Igor Kesar au fost coşgheterii „leilor” şi ai întâlnirii, cu câte 24 de puncte fiecare. Mirkovic 20 puncte, Djokovic 12, Schipor 5, McClellan 4 şi Năsturescu 3, au fost ceilalţi realizatori ai gazdelor. Karlo Lukacic, cu 21 de puncte, a fost principalul marcator al celor de la Zabok.

Vineri, 18 noiembrie, de la ora 18.00, SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara joacă tot acasă, cu CS Dinamo Bucureşti, în campionat. În Alpe Adria Cup, bănăţenii au meci patru zile mai târziu, în Slovacia, cu Spisski Rytieri.

Cristian Bota şi Nenad Markovic au condus azi echipa bănăţeană de pe margine, în condiţiile în care Dragan Petricevic e la naţionala României, unde l-a selectat şi pe jucătorul lui SCM – Edward Petrescu. Acesta din urmă nu a prins însă echipa pentru victoria cu Cipru, de la Nicosia, scor 69-65, din precalificările la Euro 2025.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.