Fiul milionarului Gino Iorgulescu, fotografie ”trofeu” cu liderul interlop timișorean Sorin Udrea....

Fiul milionarului Gino Iorgulescu, fotografie ”trofeu” cu liderul interlop timișorean Sorin Udrea. Ce a scris cel care de trei ani stă în Italia ca să nu răspundă pentru groaznicul accident provocat

6
DISTRIBUIȚI

Fiul milionarului Gino Iorgulescu, Mario, cel care în urmă cu trei ani a ucis drogat un bărbat de 27 de ani, tatăl a doi copii, într-un groaznic accident rutier, a postat, azi noapte, pe Instagram o fotografie în care apare alături de liderul interlop timișorean Sorin Udrea. Fotografia postată de fiul milionarului Gino Iorgulescu este însoțită de textul #mybrother sorin udrea #1”.

Mario Iorgulescu a fost dus de tatăl său, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal,  în Italia, pe motiv că autorul accidentului mortal nu poate fi tratat în țară și trebuie să fie îngrijit de specialiști. Într-un interviu acordat recent, Mario Iorgulescu susținea că „sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal. Medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. M-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec. Preferam să fiu la pârnaie. Era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Fac terapie tot timpul. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România.  Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni. Nu pot lua hotărâri, nu pot pleca din clinică fără acordul tatălui meu, are tutelă totală acordată de statul italian”.

Vă reamintim că Sorin Udrea a fugit din țară, în 2016, cu puțin timp înainte să fie condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara într-un dosar DIICOT la șase ani și opt luni de închisoare și profitând de legislația de la acel moment a reușit să nu fie extrădat pentru că era rezident în Italia.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că după prima arestare a lui Lucian Boncu, Sorin Udrea a devenit un adevărat sfătuitor al celor rămași în libertate, trasând direcții cum ar trebui să se acționeze în dosarele DIICOT.


Acesta a beneficiat de suportul unui personaj cheie la un moment dat în lupta împotriva crimei organizate – Alina Bica, fostul șef al DIICOT, care acum este dată în urmărire pentru o condamnare de patru ani pentru favorizarea făptuitorului. Surse din lumea interlopă au explicat pentru PRESSALERT.ro faptul că ”Alina Bica a beneficiat de sprijinul lui Sorin Udrea ca să-și rezolve actele de rezidență în Italia, ca dacă este să-și ispășească pedeapsa acolo. Fosta șefă de la DIICOT și-a făcut rezidența în Brescia, la vreo 20 de kilometri de unde stă Udrea. El avea avocat care a ajutat-o. Când Udrea vorbea în România spunea că e cu Alina Bica lângă el. De câteva luni, după ce și-a rezolvat rezidența, Alina Bica a plecat în Franța”. Informația despre legătura dintre Udrea și Bica a fost confirmată și de interlopii din ”diaspora” italiană, care au povestit cu șefa anti-mafia le spunea că nu poate exista dosar de trafic de droguri fără existența substanțelor stupefiante, doar în baza înregistrărilor video, neștiind, însă, că anchetatorii au ridicat gunoiul și au prelevat probe de pe instrumentele folosite la prepararea și consumul de cocaină.

Când a fugit din țară, liderul interlop Lucian Boncu a fost prins alături de Sorin Udrea când se pregătea să-și depună actele de rezidență.

Sorin Udrea a sfidat în repetate rânduri autoritățile din România, ajungând până acolo încât să susțină că i-ar pune gheață pe inimă procurorului DIICOT care i-a instrumentat dosarul. De când este fugar în Italia, Udrea a apărut în fotografii alături de reprezentanți ai echipei Naționale de fotbal sau de diverși interlopi.

6 COMENTARII

  1. Șefii din Fotbalul Românesc, au coborât stacheta tot mai jos…o ȘLEAHTĂ de MAFIOȚI cu afaceri in lumea cea mai coruptă, cea mai de jos și promiscuă. Din CRIMA ORGANIZATĂ. Iorgulescu jr.e doar proiecția celor văzute în familie, facind tacsu, afacerist corupt si șeful Ligii de Fotbal

  2. O beizadea ordinara. Asta au crescut parintii tai. Exemplu de “fair-play si sportivitate”
    Dar nimeni nu pleca de pe pamant pana nu isi plateste “datoriile”, zice o vorba
    Sa nu uiti asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.