Locuința unui avocat celebru din Timișoara, ținta unui atac în această dimineață...

Locuința unui avocat celebru din Timișoara, ținta unui atac în această dimineață UPDATE 1 Reacția Poliției Timiș

3
DISTRIBUIȚI

Locatarii care stau în imobilul cu numărul 1 de pe strada General Henri Berthelot au fost treziți,  în această dimineață, în jurul orei 5,30,   de un zgomot infernal. Pe scara blocului, un individ distrugea tot ce a întâlnit în cale – a spart mai multe ghiveci cu flori, a smuls o cameră de supraveghere de pe hol, a lovit ușa de la unul dintre apartamente.

”Ne-am trezit într-un vacarm groaznic. Am auzit o bubuitură foarte puternică în ușă. Când am deschis ușa, individul era în acțiune. Portiera mașinii soției era zgâriată. Am sunat la 112 și imediat au venit polițișții de la secția 3. Individul est Barabas Giuseppe Ciprian, care are pe numele său condamnări pentru conducere fără permis, a fost cercetat de DIICOT pentru trafic de droguri, are mai multe ordine de protecție pe numele său. Iubita sa stă în bloc cu noi”, a declarat pentru PRESSALERT.ro avocatul Călin Stăiculescu.

Acesta a depus o plângere penală pentru distrugere. Când agenții au ajuns la fața locului, individul era întins pe asfalt și a refuzat să se ridice.


Polițiștii l-au ridicat, încătușat și dus pentru audieri la secție.

Vezi video cu momentul reținerii.

UPDATE 1 Poliția Timiș a anunțat că ”azi-dimineata,în jurul orei 05:30, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada General Henri Berthelot din Timișoara,un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc și a zgâriat o mașină, ce era parcată în fața blocului. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani,care nu prezenta un comportament coerent. Acesta a fost condus la sediul secției și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.