Lucrările la conducte de pe strada „Popa Şapcă” lasă fără apă mai...

Lucrările la conducte de pe strada „Popa Şapcă” lasă fără apă mai multe străzi şi Penitenciarul Timişoara. Unde mai intervine Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat că astăzi se va executa o cuplare de conducte pe strada Popa Șapcă, în vederea alimentării noului Campus al UVT. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile adiacente, inclusiv la Penitenciarul Timişoara.

Străzile pentru care furnizarea apei e întreruptă până la ora 16 sunt: Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brâncuși, București, Martir Miroslav Todorov, Aleea Theodor Mihaly şi Martir Sebastian Iordan.

Tot azi, pentru remedierea unor avarii, apa e întreruptă până la ora 15 pe străzile Calea Sever Bocu, Calea Dorobanților, Bujorilor, din Timişoara, precum și în Giarmata, Moșnița Veche, Giarmata Vii și Giroc.


În timp ce în Herneacova, Cărpiniș, Otelec, Iohanisfeld, Satchinez și Cenei presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

La Pădureni şi Cenad apa e întreruptă până la ora 15, respectiv 14, pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie.

Mâine, între orele 8-15, în Timişoara sunt lucrări de conectare conducte. Se va închide magistrala DN 800 pe Bulevardul Cetății între Calea Bogdăneștilor și Gheorghe Lazăr. Pe durata intervenției presiunea apei va fi scăzută în zonă. Tot marţi, presiunea e scăzută la Şipet (orele 8-16) şi Cenad (9-14) pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.