Mai multe străzi din Timișoara, fără apă caldă, din cauza unor lucrări

Mai multe străzi din Timișoara, fără apă caldă, din cauza unor lucrări

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de termoficare Colterm a anunțat că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum, în data de 9 noiembrie 2022, de la ora 08:00 până la ora 18:00, la PT 75.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Dorobanților D1, D3, D5; Lalelelor nr.


4, 6, 8, 10, 12, 14, 15; Eugen Pop nr. 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 13, 15; Cornel Lazăr nr. 1, 2, 3, 4, 6; Ovidiu Bl. E6, E7; Viorelelor nr. 6, 8, 10.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioada de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, mai spune comunicatul Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.