Mai multe străzi din Timişoara fără încălzire şi apă caldă sau fără...

Mai multe străzi din Timişoara fără încălzire şi apă caldă sau fără apă deloc, din cauza avariilor. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Defecţiunile tehnice şi avariile, la ordinea zilei în Timişoara, lasă şi astăzi, temporar, mai mulţi clienţi Colterm şi Aquatim fără servicii.

„Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, în data de 25.11.2022, de la ora 9ºº până la ora 14ºº, la punctul termic Vulturii.
Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeuriș, Transilvania, Vulturilor, în total un număr de 21 branșamente”, se arată în anunţul companiei de termoficare.

De asemenea, pentru remedierea unei alte avarii apărute la rețeaua primară apa caldă de consum și încălzirea e întreruptă până la ora 16.


la punctele termice 10B, 10C și Torac. Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Ștefan ce Mare, Ștefan Octavian Iosif, Soarelui, Lunei, Cronicar Ioan Neculce, Bitolia şi Torac, în total un număr de 29 de branșamente.

Altfel, Aquatim a anunţat avarii care au dus la întreruperea apei până la ora 15 pe străzile Stelelor, Teiului, Intrarea Umbroasă, Calea Stan Vidrighin, Bulevardul Mihai Viteazu și în Ghiroda, Săcălaz, Giarmata Vii și Ianova. Tot azi până la aceeaşi oră presiunea e scăzută la Dragşina pentru lucrări de spălare reţelei de distribuţie.

Compania de apă a anunţat deja pentru luni lucrări de cuplare conducte pe strada Popa Șapcă, în vederea alimentării noului Campus Universitar. Pe durata lucrărilor se va opri apa și la Penitenciar. Tot între orele 8-16 apa e întreruptă pe străzile Martir Sebastian Iordan, București, Aurel Popovici, Martir Miroslav Todorov, Teodor Mihaly, Popa Șapcă, Vasile Lucaciu, Constantin Brâncuși şi Zurobara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.