Mai multe străzi din Timişoara rămân temporar fără căldură şi apă caldă....

Mai multe străzi din Timişoara rămân temporar fără căldură şi apă caldă. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările, dar şi avariile din reţeau de termoficare, lasă, în timpul zilei de azi, clienţii Colterm de pe mai multe străzi din Timişoara fără apă caldă şi căldură.

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încalzirii, în data de 29.11.2022, de la ora 08ºº la ora 18ºº, la PT 74A. Sunt afectați consumatorii arondați străzilor Telegrafului și Intrarea Ioan Văsîi, în total un număr de 24 branșamente.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, se arată în comunicatul Colterm.

Tot azi, între orele 9-14 se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la punctul termic Vulturii, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara.


Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeuriș, Transilivania şi Vulturilor, în total un număr de 21 branșamente.

Altfel, Aquatim a anunţat întreruperea apei pentru remedierea unor avarii, până la ora 15, pe străzile Calea Sever Bocu, Perlei, Aleea Arcașilor, Țibleșului, Piața Țepeș Vodă, Palanca, în cartierul Plopi, din Timişoara, respectiv în Ghiroda și Chișoda.

Tot azi, până la ora 15, în Timişoara sunt lucrări de conectare conducte. Se va închide magistrala DN 800 pe Bulevardul Cetății între Calea Bogdăneștilor și Gheorghe Lazăr. Pe durata intervenției presiunea apei va fi scăzută în zonă. Tot azi, presiunea e scăzută la Şipet (orele 8-16) şi Cenad (9-14) pentru lucrări de spălare a reţelei de distribuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.